ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Κατηγορία
Ανακοινώσεις
Ημερομηνία
18 09 2019

Αγαπητοί μας γονείς

Σας προσκαλούμε σε μία ενημερωτική συνάντηση που θα γίνει στο χώρο της "ΦΩΤΕΙΝΗΣ" την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, με σκοπό τη γνωριμία με το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους ειδικούς συνεργάτες του σχολείου μας, όπως επίσης την παρουσίαση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος.

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Α. ΒΡΕΦΙΚΟ / ΜΕΤΑΒΡΕΦΙΚΟ / ΠΡΟΠΡΟΝΗΠΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ

18.45 – 19.00 Προσέλευση των γονέων στο Β΄ όροφο.

Γνωριμία με τους ειδικούς συνεργάτες και συγκεκριμένα:

Την Genine Lowe (δασκάλα αγγλικών), τη Θάλεια Καβαλιέρου (δασκάλα μουσικής), τη Μαρία Γεωργιοπούλου (δασκάλα χορού), την Ειρήνη Μανουρά (δασκάλα θεατρικής αγωγής), το Νίκο Ζαχαρίου (δάσκαλο σκακιού), την Εύα Κουφιδάκη (ψυχολόγο – ειδικό πρώιμης παρέμβασης) και την Θεοδώρα Μπόντσιου (Λογοπεδικό), οι οποίοι θα κάνουν μια σύντομη εισαγωγή σε θέματα της αρμοδιότητάς τους.

19.45 – 20.15

Συγκέντρωση στις αίθουσες κάθε τμήματος και ενημέρωση από τις παιδαγωγούς για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τους στόχους της φετινής χρονιάς.

Β. ΠΡΟΝΗΠΙΑΚΟ/ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

19.30 – 19.40 Προσέλευση των γονέων στις τάξεις των τμημάτων.

19.45 – 20.30 Γνωριμία με τους ειδικούς συνεργάτες και ενημέρωση από τις παιδαγωγούς για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τους στόχους της φετινής χρονιάς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σας υπενθυμίζουμε ότι στην ιστοσελίδα μας (www.fotini.gr) θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την φιλοσοφία, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τη λειτουργία του σχολείου.

Θα παρακαλούσαμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον εσωτερικό κανονισμό καθώς εξυπηρετεί την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του σχολείου.

Σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, παρακαλώ ενημερώστε μας για να σας προμηθεύσουμε με το αντίστοιχο έντυπο υλικό.

 
 

Όλες οι ημερομηνίες

  • 18 09 2019
 

Υποστήριξη από iCagenda

Επικοινωνία

ΦΩΤΕΙΝΗ, Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο

  • Διεύθυνση: Σόλωνος 46 & Αθηνάς 48, Άλιμος (Καλαμάκι), Νότια Προάστια
  • Τηλ: 210 9851502 – 210 9851394
  • Email: [email protected]

Follow us on...

facebook  instagram  youtube  pinterest  twitter

Ευκαιρίες εργασίας

Top