Ασφαλιστική κάλυψη

Από τη στιγμή της θεμελίωσης της « ΦΩΤΕΙΝΗΣ », στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μία κτιριακή εγκατάσταση προσαρμοσμένη στις ανάγκες των παιδιών που θα φιλοξενούσαμε.

Φροντίδα μας ήταν η κατασκευή ενός χώρου που να εξυπηρετεί τις εκπαιδευτικές ανάγκες, τις ανάγκες ψυχαγωγίας και παιχνιδιού, των παιδαγωγικών δραστηριοτήτων και οτιδήποτε άλλο κρίναμε απαραίτητο για το παιδί. Πρωτίστως όμως νιώσαμε την ανάγκη και επικεντρώσαμε την προσοχή μας στη δημιουργία ενός χώρου όπου το παιδί θα αισθάνεται σαν το σπίτι του και θα κινείται με ασφάλεια.

Πιστεύουμε ότι η μέχρι σήμερα λειτουργία του σχολείου αποδεικνύει ότι κινηθήκαμε στη σωστή κατεύθυνση, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο μικροατυχημάτων.

Η προσπάθεια αυτή για εμάς δεν έχει τέλος. Φροντίζουμε να εντοπίζουμε τους πιθανούς κινδύνους, να βελτιώνουμε τις υποδομές και να διατηρούμε τα ατυχήματα σε μηδενικά ποσοστά.

Πιστεύοντας όμως ότι, είτε στο χώρο του σχολείου, είτε στο σπίτι ή οπουδήποτε αλλού, ο κίνδυνος δεν μπορεί να απαλειφθεί εντελώς, οδηγηθήκαμε σε ένα ακόμα βήμα. Ασφαλίζουμε το κάθε παιδί ξεχωριστά για την περίπτωση μικροατυχήματος που θα συμβεί στο χώρο του σχολείου, κατά τη διάρκεια των εκδρομών και των παιδαγωγικών επισκέψεων ή κατά την μεταφορά του από και προς το σπίτι του.

Το συμβόλαιο αυτό έχει ισχύ για όλη τη σχολική περίοδο και καλύπτει τα έξοδα περίθαλψης του παιδιού.

Σας ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε ότι οι προσπάθειες που καταβάλλουν η Διεύθυνση και οι συνεργάτες της για την ασφαλή μεταφορά και παραμονή του παιδιού στο χώρο του σχολείου, θα καταστήσουν ανενεργό το παραπάνω συμβόλαιο.

Fernando Botero – Family scene, 1969

“Φωτεινή” Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο
Σόλωνος 46 & Αθηνάς 48
174 55, Άλιμος (Καλαμάκι)
Τηλ: 210 9851502 – 210 9851394
Email: info@fotini.gr