Ανοιχτό Μάθημα

Την Τρίτη 12, την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, οι μαθητές, οι δασκάλες και οι συνεργάτες της Φωτεινής υποδεχτήκαμε στο σχολείο τους γονείς, για να μας συνοδεύσουν στα γιορτινά παιχνίδια μας.

1η μέρα
Τα καλικατζαράκια μας συνόδευαν όλη την πρώτη ημέρα του Ανοικτού Σχολείου. Συμμετείχαμε στις περιπέτειες τους με την Κάλλω και την Μάρμπω, κάναμε σκανταλιές, παίξαμε διασκεδαστικά παιχνίδια και δημιουργήσαμε χριστουγεννιάτικα στολίδια κάνοντας τα πορτρέτα τους γιατί τα αγαπήσαμε πολύ.

2η μέρα
Την δεύτερη μέρα κουνήσαμε τις μαγικές χιονόμπαλες και μεταφερθήκαμε στο πάρτι του Άι Βασίλη στο μυστικό του χωριό,όπου έπεσε μπλε χιόνι! Χορέψαμε με τους ταράνδους, παίξαμε μουσικά παιχνίδια και κατασκευάσαμε το έλκηθρο του Άι Βασίλη το οποίο γεμίσαμε με δώρα για τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

3η μέρα
Την τρίτη μέρα είχαμε γλυκούς προβληματισμούς : Mελομακάρονα ή Kουραμπιέδες;
Ακούσαμε την ιστορία του Φον Κουραμπιέ και του Κόμη… Μελαμακαρόνη,την οποία εικονογράφησαν τα παιδιά, βοηθήσαμε τα σκέτα ζυμαράκια να αποκτήσουν και πάλι τα ξεχωριστά υλικά τους και τραγουδήσαμε στα αγγλικά. Λίγο πριν αποχαιρετίσουμε τους γονείς ήπιαμε ζεστή σοκολάτα και αφεθήκαμε αγκαλιά στη μαγεία των χριστουγεννιάτικων έργων ζωγραφικής.

“Φωτεινή” Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο
Σόλωνος 46 & Αθηνάς 48
174 55, Άλιμος (Καλαμάκι)
Τηλ: 210 9851502 – 210 9851394
Email: info@fotini.gr